Ιστορικό
Ιστορικό

Η SENSORBETA δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 1980. Ο ιδρυτής της Ιωάννης Αθανασιάδης έφερε για πρώτη φορά τα συστήματα ηλεκτρονικής αντικλεπτικής προστασίας εμπορευμάτων στην Ελλάδα, αντιπροσωπεύοντας την αμερικάνικη εταιρεία KNOGO η οποία ήταν και η εφευρέτης των συστημάτων αυτής της κατηγορίας.

Αργότερα, η σύνδεση της SENSORBETA με τη Σουηδική GATEWAY της έδωσε τη δυνατότητα να διαθέτει μεγάλη ποικιλία αξιόπιστων συστημάτων όλων των τεχνολογιών (δηλ. RF – AM –EM).

Τα συστήματα που διαθέτει η SENSORBETA στην Ελλάδα έχουν όλα αυτά τα χρόνια αξιόπιστη λειτουργία. Η 24μηνη εγγύηση που πάντα παρείχε δεν κρίθηκε σχεδόν ποτέ απαραίτητη.

Σήμερα, η εταιρεία SENSORBETA θεωρείται η πιο έμπειρη στον τομέα της με ένα πλούσιο πελατολόγιο με το οποίο διατηρεί πολυετείς, άριστες σχέσεις συνεργασίας.

Συνδεδεμένη με τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης διαθέτει συστήματα επιτήρησης με πολλαπλές δυνατότητες διαχείρισης και μεταφοράς εικόνας – ήχου μέσω τηλεφωνικών γραμμών (σε REAL TIME).

Επιπλέον, επεκτείνοντας τη δραστηριότητα της σε ολόκληρο τον τομέα της ασφάλειας καταστημάτων διαθέτει καλωδιακά συστήματα ηλεκτρονικών συσκευών με την αποκλειστική αντιπροσώπευση της εταιρείας Shopguard , συστήματα συναγερμών - πυρανίχνευσης κτιρίων και καταμετρητές διέλευσης ατόμων ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Solva Electronics.

Νέα

ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ GATEWAY

Η GATEWAY εμπλουτίζει τη γκάμα των αντικλεπτικών συστημάτων ΑΜ 58ΚΗz με τα νέα μοντέλα PREMIUM και DOORGATE.

Κατεβάστε το jpg:

Stargate Premium

Stargate Doorgate