Προφίλ

Η εταιρεία SensorBeta AE με μακρόχρονη διαδρομή στην Ελληνική αγορά κατέχει πλέον κυρίαρχη θέση στον τομέα συστημάτων ασφαλείας λιανεμπορίου. Από τα πρώτα αντικλεπτικά συστήματα EAS το 1980, έως το σήμερα έχοντας πλέον τη δυνατότητα να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο συστημάτων ασφαλείας με σκοπό την πλήρη θωράκιση ενός καταστήματος, εμπορικού κέντρου ή επαγγελματικού χώρου , η εταιρεία μας αποτελεί την πρώτη και πιο ασφαλή επιλογή των ιδιοκτητών καταστημάτων.
Με όπλα τη βαθιά γνώση της αγοράς, το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό της , την υψηλή αξιοπιστία και με αντιπροσωπίες – συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού έχει τη δυνατότητα να σταθεί δίπλα στον πελάτη καλύπτοντας πολύ απαιτητικά project. Το επιβεβαιώνουν οι πολυετείς συνεργασίες μας με τα γνωστότερα brands στην Ελληνική αγορά.
Η δραστηριότητα της SensorBeta AE διακρίνεται σε 7 κατηγορίες οι οποίες εμπλουτίζονται συνεχώς με σκοπό την άριστη κάλυψη ενός καταστήματος σε μία εποχή όπου οι απαιτήσεις ασφάλειας ολοένα αυξάνονται .
Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Αθήνα ενώ διατηρεί υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα.