Καταμέτρηση Ατόμων

Τα συστήματα καταμέτρησης εισερχομένων – εξερχομένων ατόμων – πελατών αποτελούν ένα από τα βασικότερα εργαλεία αλλά και όπλα στην προσπάθεια καλύτερης οργάνωσης ενός εμπορικού χώρου. Η λήψη στατιστικών στοιχείων για την επισκεψιμότητα καθώς και η περαιτέρω ανάλυση και σύγκριση τους (χρονικά, περιοδικά) μέσω ενός πλούσιου software μας προσφέρει αντικειμενικά τα αποτελέσματα της στρατηγικής που η κάθε επιχείρηση ακολουθεί.

Η απάντηση των συστημάτων μας σε καθημερινά ερωτήματα:

  • Ποιές είναι οι ημέρες/ώρες αιχμής των καταστημάτων σας;

  • Όσοι επισκέφτηκαν το κατάστημα πραγματοποίησαν και αγορά;

  • Διάρκεια παραμονής επισκέπτη ή πελάτη;

  • Πόσοι περαστικοί από τον εμπορικό δρόμο – δυνητικοί πελάτες εισέρχονται τελικά στο κατάστημα μας;

  • Ακολουθούμε την ιδανική στρατηγική marketing / διαφημιστική προβολή;

  • Επαρκεί το προσωπικό για εμπορική εξυπηρέτηση ή καθαριότητα σε ώρες και μέρες αιχμής;

  • Ποιά τμήματα ή όροφοι έχουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και από ποια είσοδο ενδεχομένως;

  • Επαναληπτική επίσκεψη πελάτη – loyal customer

Η εταιρεία μας ήταν από τις πρώτες που προχώρησαν σε τέτοιου είδους εφαρμογές στο ελληνικό λιανεμπόριο εδώ και πολλά χρόνια γι΄ αυτό και διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία. Τα μεγαλύτερα δίκτυα καταστημάτων μας έχουν εμπιστευτεί σε ανάλογες εφαρμογές. Σας αναφέρουμε ενδεικτικά: Athens Metro Mall , BSB, Lynne, Parabita, H&M, Mat Fashion.

Σε όλους μας τους πελάτες προσφέρουμε τη δυνατότητα δοκιμαστικής εγκατάστασης των συστημάτων καταμέτρησης ώστε να αξιολογηθούν οι ανάγκες του κάθε δικτύου και να καταλήξουμε από κοινού στην ιδανική λύση.

Μετά από προσεκτική μελέτη και συζήτηση με το εμπορικό τμήμα κάθε επιχείρησης προτείνουμε σύστημα καταμέτρησης απλό ή με software ανάλυσης στατιστικών στοιχείων. Οι περισσότερες εφαρμογές είναι διακριτικές, οροφής και λειτουργούν με κάμερα ip 2D ή 3D. Η εγκατάσταση είναι απλή και σύντομη και ενδεχομένως και επάνω στις αντικλεπτικές στήλες. Οι εφαρμογές παρουσιάζουν τα ελάχιστα δυνατά ποσοστά σφάλματος.