Όραμα & Aξίες

ic-hands

Αξιοπιστία

Παραμένοντας πάντα στη διάθεση των πελατών της, η ομάδα της SensorBeta διακρίνεται για την ειλικρινά πελατοκεντρική αντίληψη της τόσο σε θέματα εξυπηρέτησης κι υποστήριξης όσο και σε θέματα σύμπλευσης στις καθημερινές δυσκολίες και ιδιαιτερότητες της Ελληνικής αγοράς.

ic-magnifier

Επικοινωνία – έρευνα

Η SensorBeta παραμένει πάντα δίπλα τόσο στους πελάτες όσο και στους προμηθευτές της. Έχοντας αναπτύξει ισχυρές σχέσεις συνεργασίας κι εμπιστοσύνης και με τις δύο πλευρές, λειτουργεί ως κανάλι επικοινωνίας μεταξύ τους με σκοπό πάντα την κάλυψη των αναγκών της αγοράς. Αναζητώντας καθετί νέο ή καινοτόμο είναι σε θέση να το προσφέρει άμεσα στον πελάτη.

ic-head

Εμπειρία – τεχνογνωσία

Η γνώση της ελληνικής αγοράς αλλά και της εξέλιξης του τομέα των συστημάτων ασφαλείας σε αυτήν μας δίνουν τη δυνατότητα να συμβουλεύουμε πάντα τον πελάτη για την ιδανική λύση ασφαλείας αλλά και να του την παρέχουμε χρησιμοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία μας.

rfid-ic-img-1

Όραμα

Όραμα της εταιρείας αλλά και των ανθρώπων που την αποτελούν είναι η πρόοδος έτσι ώστε η SensorBeta να παραμείνει η πλέον αξιόπιστη επιλογή των πελατών στα συστήματα ασφαλείας. Επίσης η συνέχιση της επέκτασης των δραστηριοτήτων της και σε νέους τομείς εξοπλισμού εμπορικών χώρων αλλά και σε νέες αγορές στις Βαλκανικές χώρες και την Κύπρο η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία.