Η ιστορία μας

Η διαδρομή μας

Το 1980, ο ιδρυτής της εταιρείας μας Ιωάννης Αθανασιάδης φέρνει το πρώτο αντικλεπτικό σύστημα στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας ΒΕΤΑ αντιπροσωπεύοντας το εργοστάσιο – εφευρέτη της αντικλεπτικής λύσης τεχνολογίας RF ραδιοσυχνότητας “KNOGO”.

history-1
history-2

1990: Σταθμό στην πορεία και στη μετέπειτα διεύρυνση των προσφερόμενων λύσεων αποτελεί αργότερα, η σύνδεση της SensorBeta με τη Σουηδική GATEWAY διαθέτοντας πλέον μεγάλη ποικιλία αξιόπιστων συστημάτων όλων των τεχνολογιών (δηλ. RF – AM –EM).

1997: Κάποια χρόνια μετά με σκοπό την εκπόνηση απαιτητικών έργων και ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας στον τομέα, η εταιρεία αποκτά μέσω συγχώνευσης την αντιπροσώπευση της ηγετικής SENSORMATIC με συστήματα ΑΜ ακουστομαγνητικής τεχνολογίας. Η ΒΕΤΑ πλέον μετονομάζεται σε SENSOR – BETA.

history-3
history-4

Από το 2002 και μετά οι μακροχρόνιες συνεργασίες της SensorBeta με τα μεγαλύτερα δίκτυα καταστημάτων την ωθούν στην επέκταση των δραστηριοτήτων της σε λύσεις επιτήρησης, συναγερμού και πυρανίχνευσης με σκοπό την παροχή ενός πλήρους πακέτου ασφαλείας στα καταστήματα.

Ακολουθούν το 2005 συνεργασίες της εταιρείας με τα μεγαλύτερα δίκτυα ηλεκτρονικών ειδών για την κάλυψη τους με τα κορυφαία καλωδιακά συστήματα ηλεκτρονικών συσκευών με την αποκλειστική αντιπροσώπευση της εταιρείας Shopguard.

history-5
history-6

2007: Με την εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και ταυτόχρονα με την αύξηση της ανάγκης των σημερινών επιχειρήσεων για ανάλυση των αποτελεσμάτων και αύξηση των πωλήσεων η SensorBeta προχωρά στη μελέτη και εκπόνηση ολοκληρωμένων έργων καταμέτρησης ατόμων ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Solva Electronics σε συνδυασμό με υλικά των κορυφαίων προμηθευτών παγκοσμίως (3D / WiFi / Demographic).

Η ιστορία της εταιρείας αποδεικνύει την επιθυμία της να παραμένει πάντα επίκαιρη και ευέλικτη με σκοπό την ευρύτερη πρόοδο και αναβάθμιση τόσο τη δική της όσο και των προσφερόμενων λύσεων στους πελάτες της.

Σήμερα η SensorBeta με γερές βάσεις ξεκινά τη νέα της εποχή. Δίνει προτεραιότητα στην καινοτομία:

strongpoint
rfid

1. Με την αποκλειστική αντιπροσώπευση του Νορβηγικού ομίλου StrongPoint και της λύσης CashGuard –Συστήματα Διαχείρισης μετρητών αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς και βελτιώνει την καθημερινότητα των ιδιοκτητών καταστημάτων αλλά και την ίδια την καταναλωτική εμπειρία.

2. Με την ολοκληρωμένη λύση RFID σε καταστήματα Λιανικής και πλέον γίνεται εφικτή η διαχείριση των αποθεμάτων και των προϊόντων ενός καταστήματος, με χρήση ασύρματης τεχνολογίας εξασφαλίζοντας γρήγορες διαδικασίες και αύξηση πωλήσεων.