Αντικλεπτικά Συστήματα

Η SENSORBETA ως αποκλειστική αντιπρόσωπος των αντικλεπτικών συστημάτων της Σουηδικής εταιρείας GUNNEBO – GATEWAY έχει τη δυνατότητα να διαθέτει στην αγορά αντικλεπτικά συστήματα όλων των τεχνολογιών όπως ραδιοσυχνότητας (RF 8,2 ΜΗz), ακουστομαγνητικά (ΑΜ 58 KHz), και ηλεκρομαγνητικά (ΕΜ). Η κάθε περίπτωση εγκατάστασης αντικλεπτικών συστημάτων είναι για εμάς μοναδική και η επιλογή του κατάλληλου συστήματος για το κατάστημα σας γίνεται με βασικό κριτήριο την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας.

Όλα τα αντικλεπτικά συστήματα που διαθέτει η εταιρεία μας διακρίνονται για την υψηλή αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής. Οι αντικλεπτικές στήλες μας χαρακτηρίζονται από το ιδιαίτερα προσεγμένο design τους ενώ όλα τα αντικλεπτικά συστήματα της GUNNEBO GATEWAY καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 24 μηνών. Την αντικλεπτική προστασία που προσφέρουν τα συστήματα μας ενισχύουν τα πολύ καλής ποιότητας αντικλεπτικά αναλώσιμα που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία.

Αναλαμβάνουμε τόσο την προμήθεια όσο και την εγκατάσταση των αντικλεπτικών συστημάτων σε όλη την Ελλάδα, η οποία γίνεται από καταρτισμένους τεχνικούς με μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο τομέα.

Επιλέξτε κατηγορία