Εμπορικό κέντρο ATHENS METRO MALL

KATAMETΡΗΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ATHENS METRO MALL AΠΟ ΤΗ SENSORBETA

erga1

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το λιανεμπόριο στην εποχή μας, έχουν δημιουργήσει σε κάθε επιχείρηση την ανάγκη περισσότερης οργάνωσης αλλά και λήψης καίριων αποφάσεων βασιζόμενων πάντα σε αντικειμενικά κριτήρια και στοιχεία.  Καθετί πρέπει να είναι μετρήσιμο, ακόμα και ο ίδιος ο πελάτης ή η συμπεριφορά του. Ο πελάτης είναι ο στόχος και ο στόχος πάντα μας οδηγεί σε αλλαγές, καινοτομίες σε θέματα marketing, τιμολόγησης, τοποθέτησης και προώθησης των προϊόντων μας.

Τα συστήματα καταμέτρησης ατόμων – πελατών αποτελούν ένα από τα βασικότερα εργαλεία αλλά και όπλα στην προσπάθεια καλύτερης οργάνωσης ενός εμπορικού χώρου. Η λήψη στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας καθώς και η περαιτέρω ανάλυση και σύγκριση τους (χρονικά, περιοδικά) μας προσφέρει αντικειμενικά τα αποτελέσματα της στρατηγικής που η κάθε επιχείρηση ακολουθεί.

Η SENSORBETA προβλέποντας ανάγκες τέτοιου είδους, ερεύνησε και δοκίμασε τα τελευταία χρόνια, πολλά συστήματα εργοστασίων του εξωτερικού, κι απέκτησε την ικανότητα να αξιολογεί υπεύθυνα τις δυνατότητες αλλά και την ακρίβεια του κάθε συστήματος καταμέτρησης καταλήγοντας σήμερα στην αντιπροσώπευση των πιο αξιόπιστων παγκοσμίως.

Η καταμέτρηση ατόμων μπορεί να πραγματοποιηθεί με συστήματα οροφής (κάμερες – θερμικά) ή με δέσμες υπερύθρων που τοποθετούνται δεξιά κι αριστερά των περασμάτων αλλά κι επάνω στα αντικλεπτικά συστήματα των καταστημάτων.

Ανάμεσα σε πολυάριθμα project που έχουν εκπονηθεί από τη SENSORBETA ως case study επιλέξαμε  εκείνο του νέου, υπερσύγχρονου εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall.